Badrumsskolan

Badrumsskolan - Vilka typer av handdukstorkar finns det?

Modernt grått badrum med en vägghängd handdukstork

Vi utforskar en ofta underskattad hjälte i badrummet – handdukstorken! För att inte bara hålla dina handdukar varma och fluffiga utan också lägga till en touch av komfort och stil till ditt badrum.

Elektrisk Elegans: Elektriska handdukstorkar ger en extra känsla av komfort i ditt badrum. De är perfekta för de kalla morgnarna när du drömmer om att svepa in dig i en varm handduk efter duschen. Dessa handdukstorkar är enkla att installera och ger dig snabbt och effektivt värme. Vi rekommenderar en tork med direktanslutning från Tapwell eller Nordhem. Så slipper du en separat elpatron och får en mer stilren känsla.

Vattenburen Värme: För de som vill koppla samman handdukstorken med husets värmesystem är den vattenburna handdukstorken det självklara valet. Denna variant värms upp med varmt vatten från ditt centrala värmesystem och håller dina handdukar varma och mysiga när du behöver dem som mest.

Kombination av både el och vatten: Varför välja när du kan få det bästa av båda världar? Kombinationen av elektrisk och vattenburen värme ger dig flexibilitet och effektivitet. Du kan använda den elektriska funktionen när värmesystemet är avstängt eller kombinera båda för en extra varm och lyxig upplevelse.

Stilfull Design för Varje Smak: Precis som kommoden kan handdukstorken vara en stilfull detalj i ditt badrum. Välj en i rostfritt stål för en modern look, eller varför inte satsa på en mässingsfinish för en touch av vintage charm? Handdukstorkar finns i olika former och storlekar, så du kan välja en som passar perfekt in i din badrumsinredning. Vi hjälper dig att göra ett bra val.

Miljövänliga Alternativ: För den miljömedvetna finns det även handdukstorkar med energisparande funktioner och timerinställningar för att optimera effektiviteten. På så sätt kan du njuta av värmen samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. 

Oavsett om du föredrar den snabba värmen från den elektriska handdukstorken, den kopplade komforten från den vattenburna, eller den allt-i-ett flexibiliteten från kombimodellen, finns det en handdukstork som kommer att göra ditt badrum till en varm och inbjudande plats. Så, omfamna värmen och gör din dagliga rutin till en extra behaglig upplevelse!

Boka en tid så berättar vi mer på plats i Sisjön! 

Läs nästa

En kommod i ek med en blandare i krom
Stort ljust badrum med en duschväggar

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.