Preliminär Offert

Prisuppgift inför din renovering

Vi har genomfört omkring 800 st renoveringar av badrum sedan 2018. Vi kan därför känna oss trygga med att skriva en offert även för badrum som vi inte har besökt ännu.

Innan vi bokar en byggstart har vi en gemensam genomgång på plats där vi kontrollmäter och går igenom förutsättningarna för just ditt badrum.Vi kan badrum!

Vi förstår att ditt badrum är en viktig del av ditt hem och att varje renoveringsprojekt kräver noggrann planering och professionellt utförande. Med vårt eget team av skickliga hantverkare tar vi hand om hela processen för att skapa ett badrum som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande.

Varje månad genomför vi ungefär 10-12 st badrumsrenoveringar i Göteborg, och vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att skapa en trygg relation med varje kund. Vår erfarenhet gör oss till ett bra val för dem som söker kvalitet. 

Vi tar hand om allt från design och materialval till installation och färdigställande, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att ditt badrum är i trygga händer. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot ditt drömbadrum med ett team som sätter kundnöjdhet i fokus.