Renoverat badrum av Studio Badrum med badrumsinredning från Haven, Tapwell och Bricmate

Om Studio Badrum

Vår resa

2018 blev Magnus Ternström delägare i ett byggbolag med inriktning på badrum. Vi börjar växa och genomför ca 120 renoveringar om året hos privatkunder de kommande 5 åren.

Vi utvecklar vår strävan att sätta kunden i fokus genom att ha tydliga offerter samt vara duktiga på att hålla tidsplan och budget.

Bolaget kom tidigt att lägga sitt fokus på just badrum och blev snabbt en aktör som kunde leverera en helhetslösning kring byggnationen av badrum med rivning, vvs, el, plattsättning och snickeri.

Kort sagt allt som krävs för att färdigställa ett komplett badrum.

Studio Badrum

Under 2020-2021 när coronan skapade problem över hela samhället så började tankarna på ett eget showroom ta fart. Detta då det var ständiga problem med att få fram inredning och kakel från våra befintliga samarbetspartners. Vi ville ta kontroll över hela processen och kunna erbjuda en verklig helhetslösning för våra kunder. Under den här perioden kom även delägare Malick Bah in i bolaget på allvar.

Vi letade passande lokal och valet föll på Sisjövägen 49. I mitten av 2021 får vi tillträde och resan kan börja. Vi tog oss an utmaningen att anpassa lokalen för att fungera för våra ändamål. Vi gör en plan och genomför den. Men precis när vi färdigställt blir lokalen intill oss ledig. Låt oss bygga om igen!

Vi fördubblade nu vår yta och kunde bygga utställningsmiljöer för att visa upp klinker och inredning fullt ut. Vi behöll dock vår idé om tre steg. Grunden, möbler och tillbehör. Enkelt, smidigt och effektivt.

Öppning

Oktober 2022 är vi klara med ombyggnationen, fasad pryds av våra skyltar och vi är redo att börja träffa våra kunder.

Under resans gång har smygstartat och hjälpt våra egna projektkunder med deras inredning trots att det är byggnation i lokalen. Men i okt 2022 är det mesta klart och nu kan vi öppna även för utomstående kunder som söker premiuminredning och få rätt hjälp inför sitt projekt. Vi samarbetar med Haven, Bricmate och Tapwell. Men även andra tillverkare syns hos oss såsom INR, Nordhem och Svedbergs.

Vårt koncept visar sig fungera och vi börjar snabbt att etablera oss inte bara som byggare utan även som inredare och planerare av badrum. Något som vi gjort under många år men som nu är än mer lätttillgängligt för fler.

Eget bolag

I Okt 2023 bildas ett nytt bolag som får namnet Studio Badrum Sverige AB som drivs av Magnus Ternström och Malick Bah. Studio Badrum står nu på egna ben och är helt skiljt från vårt tidigare moderbolag.

Målet med uppdelningen är att kunna arbeta mer effektivt och fortsätta ha våra kunder och egna projekt i fokus.

Vi erbjuder nu:
- Helrenovering av badrum
- Inredning, kakel och klinker
- Montering av produkter
- Separat 3-stegsbesikting
- Rådgivning inför projekt

Framtiden

Vi vet vart vi vill och hoppas kunna inspirera både kunder, medarbetare och leverantörer att dela vår vision om hur ett byggprojekt bör gå till 2024.

Vi vill bli ännu bättre, mer digitala och kunna ge ännu bättre service och leverera än mer kvalificerade färdigställda badrum. Även om vi kan badrum så vill vi alltid lära oss mer och skall vara en nyfiken partner som driver branschen framåt.

Det är vad vi på Studio Badrum vill. Följ med oss på vår resa!

Renoverat badrum av Studio Badrum med badrumsinredning från Haven och Tapwell

Vi levererar ert badrum!

Sedan starten har vi på Studio Badrum strävat efter att leverera personliga och kvalitetssäkrade badrum som går hand i hand med kundens behov och förväntningar. Vi tror på att skapa personliga utrymmen som speglar våra kunders behov och önskemål. Därför föredrar vi bokade besök – det ger oss chansen att verkligen förstå dig och dina visioner. På så sätt kan vi leverera en service som inte bara är effektiv, utan också skräddarsydd efter just dina önskemål.

Boka tid för ett besök
Renoverat badrum av Studio Badrum med badrumsinredning från Haven, Tapwell och Bricmate

Helrenovering av badrum

Att renovera eller planera ett nytt badrum kan vara ett tidskrävande projekt som baseras på en rad viktiga beslut. Därför erbjuder vi på Studio Badrum kvalitativa och hållbara helhetslösningar inom badrumsinredning, där vi hjälper er hela vägen från planering av inredning och funktion till rivning och färdig installation.