Aktuella erbjudanden

Helhetslösning för ditt nya badrum.

Studio Badrum genomför helrenoveringar av badrum i Göteborg. Just nu erbjuder vi 20% i rabatt på badrumsinredning när du bokar ett kostnadsfritt hembesök eller ett besök i vårt showroom.

Kontakta oss så hjälper vi dig med nästa steg!

Vi planerar, inreder och bygger badrum.

20% på badrumsinredning när du bokar hembesök

Vi kan badrum!

Vi förstår att ditt badrum är en viktig del av ditt hem och att varje renoveringsprojekt kräver noggrann planering och professionellt utförande. Med vårt eget team av skickliga hantverkare tar vi hand om hela processen för att skapa ett badrum som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande.

Varje månad genomför vi ungefär 10-12 st badrumsrenoveringar i Göteborg, och vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att skapa en trygg relation med varje kund. Vår erfarenhet gör oss till ett bra val för dem som söker kvalitet. 

Vi tar hand om allt från design och materialval till installation och färdigställande, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att ditt badrum är i trygga händer. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot ditt drömbadrum med ett team som sätter kundnöjdhet i fokus.