Renoverat badrum i Studio Badrum showroom med badrumsinredning från Haven, Tapwell och Bricmate

Helrenovering av badrum

Renoverat badrum i Studio Badrum showroom med inredning från Haven, Tapwell och Bricmate

Helrenovering av badrum

Vi vet att renovering eller planering av ett nytt badrum kan vara ett tidskrävande projekt som baseras på en rad viktiga beslut. Därför erbjuder vi en helhetslösning där vi tar hand om hela badrumsrenoveringsprocessen, från idé till slutgiltigt resultat. Med vårt skickliga team för att skapa ett både funktionellt och estetiskt tilltalande badrum. Från att riva ut det gamla till att designa och installera nya element, kan du lita på oss för att din helrenovering är i trygga händer.

Läs mer om alla steg nedan.

Vi planerar, inreder och bygger badrum.

Boka tid för ett besök

Vi kan badrum!

Vi förstår att ditt badrum är en viktig del av ditt hem och att varje renoveringsprojekt kräver noggrann planering och professionellt utförande. Med vårt eget team av skickliga hantverkare tar vi hand om hela processen för att skapa ett badrum som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande.

Varje månad genomför vi ungefär 10-12 st badrumsrenoveringar i Göteborg, och vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att skapa en trygg relation med varje kund. Vår erfarenhet gör oss till ett bra val för dem som söker kvalitet. 

Vi tar hand om allt från design och materialval till installation och färdigställande, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att ditt badrum är i trygga händer. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot ditt drömbadrum med ett team som sätter kundnöjdhet i fokus.