Badrum renoverat med microcement

Microcement

Badrum renoverat med microcement

Microcement

Om ditt badrum inte är äldre än 10 år är microcement en kostnadseffektiv lösning för badrumsrenovering utan rivning. Den tunna beläggningen kan appliceras över befintliga ytor som kakel eller betong, vilket sparar tid och pengar. Fördelarna inkluderar en slät, elegant och vattentålig yta som behåller utrymmets dimensioner och ger en modern estetik. Det är anpassningsbart för olika stilar och färger som resulterar i en fräsch look utan omfattande renovering.

Vi planerar, inreder och bygger badrum.

Boka tid för ett besök

Vad är microcement?

Microcement är en innovativ och kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt badrum utan att behöva genomgå en omfattande rivning, särskilt om badrummet är yngre än 10 år. Denna moderna beläggning består av en tunn cementbaserad blandning, vilket gör den idealisk för att appliceras direkt över befintliga ytor som kakel, betong eller gips.

Fördelarna med att välja microcement är många. För det första sparar du både tid och pengar genom att undvika den omständliga processen med att riva och bygga upp badrummet på nytt. Microcement ger en slät och elegant yta samtidigt som den är hållbar och vattentålig, vilket är perfekt för badrumsmiljöer.

Den tunna appliceringen av microcement gör att du behåller utrymmets nuvarande dimensioner och slipper onödiga komplikationer. Dessutom ger detta material en modern och minimalistisk estetik till ditt badrum, samtidigt som det är anpassningsbart för olika stilar och färger. Microcement är en smart lösning för att ge ditt badrum en fräsch och modern look utan att behöva genomgå en omfattande renovering.