Badrumsskolan

Vad är en kommod?

En kommod i ek med en blandare i krom

Idag tänkte vi ta en titt på det hjärta av badrummet som sällan får den uppmärksamhet den förtjänar - kommoden! För många av oss är det bara en praktisk plats att förvara handdukar och toalettartiklar, men i själva verket kan en kommod vara själva kärnan i elegans och funktion i ditt badrum.

Så, vad är egentligen en kommod? Det är mycket mer än bara ett förvaringsutrymme. En kommod är en kombination av stil, komfort och praktiskt utrymme, allt i ett. Den är vanligtvis placerad under handfatet och erbjuder ett perfekt utrymme för att organisera dina badrumstillbehör med stil.

Varianter av Kommoder för Varje Stil och Behov:

Traditionell Charm: För de som älskar den tidlösa charm som klassiska möbler för med sig, är en kommod i trä det perfekta valet. De finns i olika träslag och färger, och du kan välja en som kompletterar resten av din inredning.

Modern Minimalism: Om du föredrar renhet och enkelhet, kan en modern kommod med släta linjer och minimalistisk design vara det idealiska valet. Dessa ger ditt badrum ett modernt och strömlinjeformat utseende.

Platsbesparande Underverk: För små badrum där varje centimeter räknas är en kompakt kommod med smart förvaring och utdragbara lådor oumbärlig. Du kan organisera dina saker utan att offra värdefullt utrymme.

Lyx i Varje Detalj: För den som strävar efter en lyxig känsla kan en kommod med marmor- eller granitskiva och eleganta handtag vara den ultimata touchen. Det blir inte bara ett förvaringsutrymme utan också ett konstverk.

Färgglatt Uttryck: Varför hålla sig till traditionella färger? En färgglad kommod kan vara ett fantastiskt sätt att injicera lite glädje och personlighet i ditt badrum. Välj en färg som gör dig glad varje gång du går in.

Oavsett din personliga stil och preferenser finns det en kommod därute för dig. Utforska olika varianter och hitta den som passar perfekt in i ditt badrum. Så nästa gång du står inför spegeln, kommer du inte bara att bli omfamnad av ditt egna fantastiska utseende, utan också av den underbara kommoden som gör badrummet komplett!

 

Boka en tid så berättar vi mer på plats i Sisjön! 

Läs nästa

Modernt grått badrum med en vägghängd handdukstork

Liknande artiklar

View all
Jordfelsbrytare - Vad är det för något?

Jordfelsbrytare - Vad är det för något?

Har du en jordfelsbrytare i ditt hem? Många har bara en vag uppfattning om vad denna viktiga komponent faktiskt gör. Jordfelsbrytaren brukar kallas för "den bästa och billigaste livförsäkringen du ...

Badrumsskolan - Hur går det till när Studio Badrum river ett badrum?

Badrumsskolan - Hur går det till när Studio Badrum river ett badrum?

Så här går det till i samband med rivning av ert befintliga badrum. Studio Badrum beskriver hur en rivning av badrum går till när vi genomför ett projekt hos våra kunder.

Fråga rätt frågor inför renovering

Fråga rätt frågor inför renovering

Att renovera badrummet är inte bara ett stort steg för ditt hem, det är också en investering. Men innan hammaren slår för första gången och plattsättningen påbörjas, finns det några viktiga frågor ...

Hur städar man sitt badrum?

Hur städar man sitt badrum?

Hur städar man sitt badrum på bästa sätt? Här ger vi dig praktiska råd för att effektivt städa ditt badrum. Från att hålla fogarna rena till att bekämpa kalkavlagringar och rengöra duschutrustning ...

Så fungerar ROT-avdraget

Så fungerar ROT-avdraget

ROT-avdraget, eller Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad-avdraget, är en skattereduktion som är tillgänglig för privatpersoner som utför renoverings- eller ombyggnadsarbete i sina bostäder. Det är...

Duschgolv med kakel i beige

Hur mycket kakel & klinker går det åt?

Hur mycket kakel och klinker skall jag köpa? Detta är en vanlig fråga bland våra kunder och det säkraste sättet är att låta oss göra ett kostnadsfritt platsbesök för att mäta upp ert kommande badru...