Välkommen!

Du är nu ett steg närmare ditt drömbadrum

Skrinnarvägen

Studio Badrum fick uppdraget att designa och planera två badrum i en underbar villa på Skrinnarvägen, byggd 2006. För det större badrummet var målet att skapa en rymlig och luftig känsla, samtidigt som det skulle innehålla både badkar och dusch, tillräcklig förvaring och en estetiskt tilltalande men praktisk handdukstork.

Gemensamt kom vi fram till valet av stilsäkra och tidlösa material för att skapa ett balanserat och elegant badrum. Vi valde J Norrvange Light Grey, en granitkeramik i en varm ljusgrå, jordnära nyans med matt yta. Detta material är mycket naturtroget och inspirerat av den gotländska kalkstenen, vilket ger badrummet en naturlig och inbjudande känsla.

För att komplettera de ljusgrå plattorna valde vi detaljer i krom från Tapwell, som tillför en fräsch och modern känsla. Kommoden H2/100 Dark Ash från Haven erbjuder inte bara praktisk förvaring utan bidrar också med sin mörka träton till en behaglig kontrast mot de ljusa keramiska plattorna. Denna kombination av material och detaljer skapar ett harmoniskt och stilfullt badrum som förenar funktionalitet med estetik på bästa sätt.

Genom att använda naturliga färger skapade vi en stilren och välkomnande atmosfär som både vi och kunden blev mycket nöjda med.

Vill du också renovera?

Projektdetaljer

Villa, Skrinnarvägen

"Vi började ju med det lilla badrummet, men det flöt ju på så bra så vi kände att vi kör med det andra också!"

Lista inredning

Klinker - Norrvange Light Grey, Bricmate. 

Kommoden - H2/100 Dark Ash, Haven.

Spegel - M2/120 Oval Spegel, Haven 

Tvättställsblandare - VIC071, Tapwell.   

Badkarsblandare - EVM026, Tapwell.

Badkar - Aspholmen, Nordhem.

Ta steget och boka tid med oss för att se din badrumsdröm komma till liv!

Vi kan badrum!

Vi förstår att ditt badrum är en viktig del av ditt hem. Med vårt team av skickliga hantverkare tar vi hand om hela renoveringsprocessen, från design och materialval till installation och färdigställande, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att ditt badrum är i trygga händer.

Varje månad genomför vi 10-12 badrumsrenoveringar i Göteborg och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag. Låt oss hjälpa dig skapa ditt drömbadrum med ett team som sätter kundnöjdhet i främsta rummet.

Läs mer
Fråga rätt frågor inför renovering

Fråga rätt frågor inför renovering

Att renovera badrummet är inte bara ett stort steg för ditt hem, det är också en investering. Men innan hammaren slår för första gången och plattsättningen påbörjas, finns det några viktiga frågor ...