Välkommen!

Du är nu ett steg närmare ditt drömbadrum

Näset

I ett radhus från 70-talet fick Studio Badrum i uppdrag att renovera ett äldre badrum, en rolig utmaning på grund av det begränsade utrymmet. Kunden kontaktade oss i god tid, cirka fyra månader innan byggstart, vilket gav oss möjlighet att noggrant planera och skapa den perfekta layouten och lösningen för deras behov. För att skapa mer plats valde vi till exempel att bygga ut en vägg.

Paret önskade ett ljust, fräscht och modernt badrum med bra förvaring. För att optimera förvaringsmöjligheterna valde vi att installera ett spegelskåp istället för en rund spegel, vilket maximiserar funktionaliteten utan att kompromissa med stilen. Kunden uppskattade verkligen att vi ritade upp badrummet i 3D, vilket gjorde det möjligt för dem att jämföra och utvärdera olika förslag innan vi påbörjade renoveringen.

Genom noggrann planering och kreativ design lyckades vi omvandla det trånga och äldre badrummet till ett modernt och funktionellt utrymme som uppfyllde alla kundens önskemål och behov.

Vill du också renovera?

Projektdetaljer

Radhus, Näset

“Alla detaljer är helt genomtänkta. Det känns verkligen superlyxigt”

Lista inredning

Klinker - J Norrvange Ivory

Kommod - Haven H2/120 Oak Wood

Takdusch, blandare & krokar - Tapwell i färgen Honey Gold.

Ta steget och boka tid med oss för att se din badrumsdröm komma till liv!

Vi kan badrum!

Vi förstår att ditt badrum är en viktig del av ditt hem. Med vårt team av skickliga hantverkare tar vi hand om hela renoveringsprocessen, från design och materialval till installation och färdigställande, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att ditt badrum är i trygga händer.

Varje månad genomför vi 10-12 badrumsrenoveringar i Göteborg och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag. Låt oss hjälpa dig skapa ditt drömbadrum med ett team som sätter kundnöjdhet i främsta rummet.

Läs mer
Fråga rätt frågor inför renovering

Fråga rätt frågor inför renovering

Att renovera badrummet är inte bara ett stort steg för ditt hem, det är också en investering. Men innan hammaren slår för första gången och plattsättningen påbörjas, finns det några viktiga frågor ...